+30 6977 256 487 info@ugrow.gr
UGROW
Unlock your potential

 

About me - Οι αξίες και το όραμά μου

About me – Οι αξίες και το όραμά μου

Η εμπνεύστρια της Ugrow Κωνσταντίνα Παντούλια χρησιμοποιεί κυρίως τη μέθοδο του coaching η οποία είναι μια αποκαλυπτική και εξαιρετικά στοχευμένη μέθοδος, αφήνοντας πίσω της την κλασική συμβουλευτική και καθοδήγηση. Το Coaching είναι μια συνεργατική σχέση με κύριο στόχο να ξεκλειδώσει και να αφυπνίσει το δυναμικό του κάθε ανθρώπου ή της ομάδας και να μπορέσει έτσι να αξιοποιήσει τις δυνάμεις του προς τη βελτίωση της προσωπικής ή επαγγελματικής του ζωής.

Η UGrow απευθύνεται σε εσένα:

 • που θέλεις να βελτιώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις
 • που θέλεις να ανακαλύψεις τις δυνάμεις και την αυτοπεποίθησή σου
 • που είσαι σε μια δύσκολη φάση και χρειάζεσαι ενδυνάμωση και υποστήριξη
 • που αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου διότι κάτι δεν σε καλύπτει πια
 • που θέλεις να μάθεις στο παιδί σου να πιστεύει στον εαυτό του, να έχει στόχο και να γνωρίζει καλά τις δυνάμεις του
 • που θέλεις να αναπτύξεις το ανθρώπινο δυναμικό στην εταιρεία σου
 • που θέλεις να κινητοποιήσεις την ομάδα στην επιχείρησή σου
 • που θέλεις να φέρεις αποτελέσματα στην εταιρεία σου
 • που θέλεις μια κουλτούρα coaching
 • που προσπαθείς να βρεις τον επαγγελματικό σου στόχο
 • που θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να πετύχεις τους στόχους σου

Κωνσταντίνα Παντούλια

Founder of UGrow

Η Κωνσταντίνα Παντούλια, ACC, mBIT coach,  είναι πιστοποιημένη  Life & Career Coach από τον ICF Global.

Διαθέτει παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική καριέρας και επαγγελματικού προφίλ, διευθύνοντας Γραφεία Σταδιοδρομίας στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και προσφέρουν από κοινού το μοναδικό πρόγραμμα Coaching Στην Ελλάδα που περιλαμβάνει Βασικές αρχές της Θετικής Ψυχολογίας, του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού και σύγχρονα μοντέλα Coaching. Στο Diploma in Positive Integrative Coaching συμμετέχει μια ομάδα από πέντε καταξιωμένους εκπαιδευτές.

Η Κωνσταντίνα τα τελευταία έτη χρησιμοποιεί το coaching ως την πιο αποτελεσματική τεχνική σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Έχει καταγράψει πάνω από 600 ώρες coaching συνεδριών & πάνω από 200 ώρες ομιλιών και workshops. Η εκπαίδευσή της είναι σφαιρική γύρω από την Ψυχολογία αλλά και την Οργανωσιακή Συμπεριφορά, το Team & Leadership Coaching, το Multiple Brains Integration Technique (mBIT coaching) & το Neuro Linguistic Progamming (NLP). Πιστεύει ότι ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τις αλλαγές που επιθυμεί στην προσωπική ή επαγγελματική του ζωή αρκεί να βρει το νόημα και την βαθιά επιθυμία να το κάνει. Το Coaching θα του φωτίσει το δρόμο και θα του αναδείξει μονοπάτια που δεν είχε σκεφτεί. Σε μια διαδικασία που μοιάζει με ταξίδι ανακάλυψης αλλά και δράσης.

Λατρεύει να βλέπει τους πελάτες της να πετυχαίνουν την ανατροπή τους και να ανακαλύπτουν έναν νέο τρόπο να υπάρχουν. Στέκεται δίπλα τους αδιάλειπτα, ανεπηρέαστη και απόλυτα υποστηρικτική. Δίνει ιδιαίτερη αξία στη σχέση coach-coachee και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα εμπιστοσύνης για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια δυναμική σχέση coaching. Το Coaching είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ανακαλύψει κανείς τις δυνάμεις του και να τις χρησιμοποιήσει προς όφελός του σε όλα τα επίπεδα της ζωής του.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος και του International Coaching Federation Global.

Η αγαπημένη της φράση είναι :

“If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed”, Lao Tsu

Μπορείς να δεις περισσότερα για την Κωνσταντίνα στο blog της.

Είπαν για την εμπειρία τους στη UGrow…

“Το coaching αποτέλεσε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Η Κωνσταντίνα με τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και το ταλέντο της εντόπισε και ενίσχυσε τα δυνατά σημεία στην προσωπικότητά μου, πίστεψε σε μένα και μου έδειξε τρόπους να ανταπεξέρχομαι στις τρέχουσες επαγγελματικές δυσκολίες. Τέλος εστίασε στο να μπορώ να διατηρώ την ισορροπία στη ζωή μου και να βρίσκω το θάρρος να μπαίνω στη δράση για κάθε στόχο που θέτω! Σε ευχαριστώ πολύ! “

Θ.Κ. Personal Coaching Sessions 2018

«Η Κωνσταντίνα με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα σε ότι ήταν σημαντικό στη ζωή μου, την προσωπική και την επαγγελματική. Με εισήγαγε σε έννοιες της προσωπικότητας και της παρουσίας μου στον επαγγελματικό χώρο, που μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ ανταπεξέλθω δυναμικά στις αλλαγές της ζωής μου. Με βοήθησε να μείνω επικεντρωμένη στα πλεονεκτήματα και όχι στις δυσκολίες.
Όσο την έχω δίπλα μου, τόσο περισσότερο θεωρώ πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος έναν τέτοιο επαγγελματία δίπλα του, τόσο για την προοπτική, όσο και για την ενθάρρυνση»


Υ.Ι., Κηφισιά, 2018 / Business Administrative Assistant – Graphics Designer

“Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μου προέκυψε η ανάγκη να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό για την εργασιακή μου πορεία, να ανανεώσω το βιογραφικό μου και το προφίλ μου στο Linkedin. Είχα την τύχη να γνωρίσω την Κωνσταντίνα μέσω γνωστής μου επαγγελματία. Η Κωνσταντίνα έχει την εμπειρία αλλά και τη φρεσκάδα κι ενημέρωση των σύγχρονων τάσεων της ελληνικής – κι όχι μόνο – αγοράς εργασίας, ούτως ώστε να καθοδηγήσει κάποιον σωστά. Οι συναντήσεις μας ήταν πάντοτε στοχευμένες, χωρίς να πλατιάζει και οι συμβουλές της είναι χρήσιμες και πρακτικές. Η πίστη της στις ατομικές ικανότητες και στο γεγονός ότι όλοι μπορούν να έχουν καλύτερες ευκαιρίες καριέρας, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία στη συμβουλευτική της προσφορά. Εργαστήκαμε μαζί και με τις προτάσεις της ανανέωσα το εργασιακό μου προφίλ σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Η Κωνσταντίνα είναι από τους ανθρώπους που θα σε κατευθύνουν έτσι ώστε από μόνος σου να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις και να δεις τις ευκαιρίες και δυνατότητές σου, χωρίς να σου δίνει «μασημένη τροφή». Έτσι, στέκεσαι στα δικά σου πόδια. Προσωπικά, αισθάνομαι περισσότερο έτοιμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την καριέρα μου και για αυτό προτείνω την Κωνσταντίνα χωρίς δεύτερη σκέψη, σε όποιον αναζητά συμβουλή στα επαγγελματικά του”


Α.Ι. Coachee 2018 – Executive Coaching Sessions

Επικοινωνήστε μαζί μας!