+30 6977 256 487 info@ugrow.gr
UGROW
Unlock your potential

 

Ποιοι Είμαστε

Στην UGrow  συνεργάζομαστε έμπειροι επαγγελματίες ο καθένας από το χώρο του με κύριο στόχο να σε βοηθήσουμε να ξεκλειδώσεις το δυναμικό σου και να σχεδιάσεις με νηφαλιότητα τα επόμενα βήματά σου, είτε πρόκειται για επιχείρηση, για άτομο ή για ομάδα.

Η εμπνεύστρια της UGrow  Κωνσταντίνα Παντούλια χρησιμοποιεί κυρίως τη μέθοδο του coaching η οποία είναι μια αποκαλυπτική και εξαιρετικά στοχευμένη μέθοδος, αφήνοντας πίσω της την κλασική συμβουλευτική και καθοδήγηση.  Το Coaching είναι μια συνεργατική σχέση με κύριο στόχο να ξεκλειδώσει το δυναμικό του κάθε ανθρώπου ή της ομάδας και να μπορέσουν έτσι να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους προς τη βελτίωση της επαγγελματικής και προσωπικής τους ζωής.

Η UGrow απευθύνεται σε εσένα:

  • που θέλεις να αναπτύξεις το ανθρώπινο δυναμικό στην εταιρεία σου
  • που θέλεις να ενισχύσεις την ομάδα στην επιχείρησή σου
  • που θέλεις να φέρεις αποτελέσματα στην εταιρεία σου
  • Που θέλεις μια κουλτούρα coaching
  • που προσπαθείς να βρεις τον επαγγελματικό σου στόχο
  • που θέλεις να μαζέψεις τις δυνάμεις σου για να πετύχεις τους στόχους σου
  • που αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου διότι κάτι δεν σε καλύπτει
  • που θέλεις να μάθεις στο παιδί σου να πιστεύει στον εαυτό του, να έχει στόχο και να γνωρίζει καλά τις δυνάμεις του

Κωνσταντίνα Παντούλια

Founder of UGrow

Η Κωνσταντίνα Παντούλια, ACC, mBIT coach,  είναι πιστοποιημένη  Life & Career Coach από τον ICF Global. 

Διαθέτει παραπάνω από 15 έτη εμπειρίας στη συμβουλευτική καριέρας και  επαγγελματικού προφίλ, διευθύνοντας Γραφεία Σταδιοδρομίας στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση & τώρα διατελεί ως Head of Coaching Innovation Lab στο College for Humanistic Studies – ICPS & μέλος της ομάδας εκπαιδευτών στο πρόγραμμα Triple Certificate in Coaching. Τα τελευταία έτη χρησιμοποιεί το coaching ως την πιο αποτελεσματική  τεχνική σε θέματα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Η Κωνσταντίνα έχει καταγράψει πάνω από 600 ώρες coaching & πάνω από 200 ώρες ομιλιών και workshops.

Η εκπαίδευση της είναι σφαιρική γύρω από την Ψυχολογία αλλά και την Οργανωσιακή Συμπεριφορά, το Team & Leadership Coaching, το Multiple Brains Integration Technique (mBIT coaching) & το Neuro Linguistic Progamming (NLP)  Πιστεύει ότι ακόμα και όταν το αίτημα έχει σχέση με τα επαγγελματικά θέματα δεν είναι σχεδόν ποτέ αυτό στα αλήθεια. Ερχόμαστε σχεδόν πάντα να μιλάμε για το άτομο και την ζωή του. Για αυτό συχνά λέει ότι το coaching έρχεται για να μπορέσει η καριέρα μας να συναντήσει την ζωή μας και να συνεργαστούν αρμονικά.

Λατρεύει να βλέπει τους πελάτες της να πετυχαίνουν την ανατροπή τους και να ανακαλύπτουν έναν νέο τρόπο να υπάρχουν. Στέκεται δίπλα τους αδιάλειπτα, ανεπηρέαστη και απόλυτα υποστηρικτική. Δίνει ιδιαίτερη αξία στην σχέση coach-coachee και δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα εμπιστοσύνης για να μπορέσει να δημιουργηθεί μια δυναμική σχέση coaching.

 Έχει δώσει μεγάλο αριθμό διαλέξεων και παρουσιάσεων σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης,  ηγεσίας, επαγγελματικής ανάπτυξης, επαγγελματικής ικανοποίησης και διαχείρισης ομάδας.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος και του International Coaching Federation Global.

Το Coaching είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ανακαλύψει κανείς τις δυνάμεις του και να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος του.

Η αγαπημένη της φράση είναι :

“If we do not change direction, we are liable to end up where we are headed”, Lao Tsu

Τομέας Ψυχολογίας

Στύλα Αγγελική

Partner UGrow

Η Αγγελική Στύλα , Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, επεμβαίνει στο coaching έργο όταν και εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον coach. Πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του coachee-πελάτη. Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία και ο coach οφείλει να παραπέμπει σε ψυχοθεραπευτή όταν διαπιστώνει τέτοια ανάγκη.

Η Αγγελική Στύλα είναι αριστούχος του Τμήματος ΦΠΨ κατεύθυνση ψυχολογίας με Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Groningen Ολλανδίας, δ. Μέλος της Ελληνικής εταιρίας Συμβουλευτικής. Είναι κάτοχος του Advanced Training Diploma στην Λογικοθυμική γνωσιακή ψυχοθεραπεία και έχει μετεκπαιδευθεί στην Αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία στην Β’ παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη σύμβουλος Γονέων (PET).

H Αγγελική Στύλα έχει πολυετή εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής, διαχείρισης κρίσεων πανικού, προβλήματα σχέσεων, ειδικές φοβίες, & αγχώδεις διαταραχές. Διοργανώνει στο χώρο της ομάδες συμβουλευτικής γονέων, στις οποίες η έμφαση δίνεται στις σχέσεις μέσα στην οικογένεια, στην εκμάθηση επικοινωνιακών τεχνικών των μελών της οικογένειας, στην ενεργητική ακρόαση, επίλυση συγκρούσεων αξιών και αναγκών. Συμμετέχει σε προγράμματα εποπτείας και διαρκούς επιμόρφωσης στο κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Είπαν για την εμπειρία τους στη UGrow…

“Το coaching αποτέλεσε μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωής μου. Η Κωνσταντίνα με τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και το ταλέντο της εντόπισε και ενίσχυσε τα δυνατά σημεία στην προσωπικότητά μου, πίστεψε σε μένα και μου έδειξε τρόπους να ανταπεξέρχομαι στις τρέχουσες επαγγελματικές δυσκολίες. Τέλος εστίασε στο να μπορώ να διατηρώ την ισορροπία στη ζωή μου και να βρίσκω το θάρρος να μπαίνω στη δράση για κάθε στόχο που θέτω! Σε ευχαριστώ πολύ! “

Θ.Κ. Personal Coaching Sessions 2018

«Η Κωνσταντίνα με βοήθησε να δώσω προτεραιότητα σε ότι ήταν σημαντικό στη ζωή μου, την προσωπική και την επαγγελματική. Με εισήγαγε σε έννοιες της προσωπικότητας και της παρουσίας μου στον επαγγελματικό χώρο, που μου έδωσαν την ευκαιρία ν’ ανταπεξέλθω δυναμικά στις αλλαγές της ζωής μου. Με βοήθησε να μείνω επικεντρωμένη στα πλεονεκτήματα και όχι στις δυσκολίες.
Όσο την έχω δίπλα μου, τόσο περισσότερο θεωρώ πόσο σημαντικό είναι να έχει κάποιος έναν τέτοιο επαγγελματία δίπλα του, τόσο για την προοπτική, όσο και για την ενθάρρυνση»


Υ.Ι., Κηφισιά, 2018 / Business Administrative Assistant – Graphics Designer

“Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μου προέκυψε η ανάγκη να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό για την εργασιακή μου πορεία, να ανανεώσω το βιογραφικό μου και το προφίλ μου στο Linkedin. Είχα την τύχη να γνωρίσω την Κωνσταντίνα μέσω γνωστής μου επαγγελματία. Η Κωνσταντίνα έχει την εμπειρία αλλά και τη φρεσκάδα κι ενημέρωση των σύγχρονων τάσεων της ελληνικής – κι όχι μόνο – αγοράς εργασίας, ούτως ώστε να καθοδηγήσει κάποιον σωστά. Οι συναντήσεις μας ήταν πάντοτε στοχευμένες, χωρίς να πλατιάζει και οι συμβουλές της είναι χρήσιμες και πρακτικές. Η πίστη της στις ατομικές ικανότητες και στο γεγονός ότι όλοι μπορούν να έχουν καλύτερες ευκαιρίες καριέρας, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία στη συμβουλευτική της προσφορά. Εργαστήκαμε μαζί και με τις προτάσεις της ανανέωσα το εργασιακό μου προφίλ σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Η Κωνσταντίνα είναι από τους ανθρώπους που θα σε κατευθύνουν έτσι ώστε από μόνος σου να κάνεις τις απαραίτητες βελτιώσεις και να δεις τις ευκαιρίες και δυνατότητές σου, χωρίς να σου δίνει «μασημένη τροφή». Έτσι, στέκεσαι στα δικά σου πόδια. Προσωπικά, αισθάνομαι περισσότερο έτοιμος και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την καριέρα μου και για αυτό προτείνω την Κωνσταντίνα χωρίς δεύτερη σκέψη, σε όποιον αναζητά συμβουλή στα επαγγελματικά του”


Α.Ι. Coachee 2018 – Executive Coaching Sessions

Επικοινωνήστε μαζί μας!